Najlepší darček je poznanie.

Vianočné poukazy do kurzov AIC Jazykovej Školy teraz za vratnú zálohu 50Eur.

Naspäť na články

Poznanie je najlepší darček aký môžete venovať blízkym.

Pre tento Vianočný darček netreba chodit do obchodu. Príde k Vám domov, alebo si ho ľahko vyzdvihnúť u nás v Asia Info Centre. 

Objednáte tu: https://asiainfo.sk/jazykova-skola/prihlaska/Voucher

alebo nám volajte 0948245601 vybavíme osobne. 🎅 

Podmienky a proces: 

Po vyplnení prihlášky https://asiainfo.sk/jazykova-skola/prihlaska/Voucher , Vám príde predfaktúra na sumu 50 Euro. Tú ľahko uhradíte cez internetbanking aj pomocou QR kódu. Hodnota poukazu je 50 Eur. 

Po Vianociach sa ozveme registrovanému - obdarovanému a budeme organizovať kurzy. Podľa zaradenia a konkrétnych požiadaviek bude dofakturovaná zvyšná časť školného. V prípade, že nepríde k dohode , čo sa stáva výnimočne, celých 50 Eur za poukaz bude poukázaných spätnou platbou na účet z ktorého sme sumu obdržali. 

AKO VYPLNIŤ PRIHLÁŠKU:

krok 1 , vpíšte svoju emailovu adresu, nie adresu obdarovaného , inak sa prezradíte.

krok 2, postupujte podľa prihlášky vpisujte svoje údaje, akoby ste boli študent Vy!

krok 3, do poznámky nám napíšte o aký jazyk je záujem, meno a priezvisko obdarovanej osoby, ak chcete poslať poukaz na inú ako uvedenú adresu, zadajte aj adresu kam poukaz poslať. ( Poštovné 2 Eur bude automaticky prirátané ku cene kurzu redukciou zo zálohy 50 Eur. ) Ak si po poukaz prídete osobne, pridajte do poznámky heslo OSOBNY ODBER.

krok 4, darčekový poukaz bude poslaný poštou , alebo si poň prídete do Asia Info Centra. K dispozícií je aj nočný trezor. 

Sídlime v objekte YUZU House na Klokočovej ulici, v nezáplavovej časti Petržalskej hrádze, oproti vodákom Dunajčík. 

telefónne číslo na nás je 0948245601

POVEDALI O NÁS

MAREK HONZA

Vďaka AIC som navštívil miesta kde turistu bežne nevidia. Človek sa nemusel o nič starať, všetko naplánové, plus vždy nejaký bonbónik :) Napriek tomu som nemal pocit že som iba zákazník. Ďakujem Mirke za kontakt na Vás, tento rok s AIC opäť do Japonska!

ROMAN ŠANDRÍK

AIC škola ázijských jazykov pre mňa znamená relax v atmosfére príjemných ľudí. Japonský jazyk je pre mňa skutočná výzva. Štúdium mi dalo veľa a som vďačný MInako a Štefan -sensei za dobrú prípravu, ktorú som pretavil do úspešnej štátnej skúšky JLPT.

JANA MICHALÁČKOVÁ

AIC navštevujem od 2012 a som veľmi spokojná. Lektori sú naozaj oddaní výuke, ktorá nie je len o gramatike a frázach, podelia sa aj o príbehy a zážitky z Japonska. To som navštívila ako inak, s AIC. Ďakujem, ste super!

ASIA INFO CENTRE

Pod značkou AIC nájdete know-how, energiu a obrovský potenciál ľudí AIC Komunity, ktorých spoločným cieľom je zblížiť región strednej Európy a stále rastúcej východnej Ázie. Veríme, že vzdelanie, praktická skúsenosť, vzájomné interakcie a zdielanie spoločných hodnôt sú prvým krokom pre dosiahnutie tohoto cieľa.

Prirodzeným follow-up našich aktivít je vyhľadávanie možností pre uplatnenie vedomostí našich študentov a členov komunity v praxy, vytáranie príležitostí zúročiť svoj potenciál, robiť to čo Vás aj nás baví!

KONTAKT

Asia Info Centrum , o.z.

YUZU House
Klokočova ul.
851 01 Bratislava - Petržalka, Nové Lido

aic@aziainfo.sk
+421 948 245 601

NAŠE SLUŽBY

Jazyková škola

Zajazdy a JR PASS

Work & Travel

Preklady a tlmočníctvo

O AIC

FACEBOOK