POVEDALI O NÁS

ROMAN ŠANDRÍK

AIC škola ázijských jazykov pre mňa znamená relax v atmosfére príjemných ľudí. Japonský jazyk je pre mňa skutočná výzva. Štúdium mi dalo veľa a som vďačný MInako a Štefan -sensei za dobrú prípravu, ktorú som pretavil do úspešnej štátnej skúšky JLPT.

VLADIMÍR GAZDÍK

Kórea ma chytila za srdce! Teším sa, že mi AIC pomáha rozvíjať jazykové schopnosti, ktoré neskôr využijem v reálnom prostredí. Nič nie je lepšie, ako pozorumieť krajine a krajanom v ich jazyku. Človeku sa tak otvára celkom nový svet poznania.

EMA ŠTECOVÁ

V AIC som našla príjemné prostredie s úžasnými ľuďmi. Každou návštevou sa o Japonsku naučím niečo nové a zaujímavé :). S výberom jayzkovej školy som veľmi spokojná, vďaka nej a jej výborným lektorom sa mi darí naplniť jeden z mojich dlhoročných cieľov.

ASIA INFO CENTRE

Pod značkou AIC nájdete know-how, energiu a obrovský potenciál ľudí AIC Komunity, ktorých spoločným cieľom je zblížiť región strednej Európy a stále rastúcej východnej Ázie. Veríme, že vzdelanie, praktická skúsenosť, vzájomné interakcie a zdielanie spoločných hodnôt sú prvým krokom pre dosiahnutie tohoto cieľa.

Prirodzeným follow-up našich aktivít je vyhľadávanie možností pre uplatnenie vedomostí našich študentov a členov komunity v praxy, vytáranie príležitostí zúročiť svoj potenciál, robiť to čo Vás aj nás baví!

KONTAKT

Asia Info Centrum , o.z.

YUZU House
Klokočova ul.
851 01 Bratislava - Petržalka, Nové Lido

aic@aziainfo.sk
+421 948 245 601

NAŠE SLUŽBY

Jazyková škola

Zajazdy a JR PASS

Work & Travel

Preklady a tlmočníctvo

O AIC

FACEBOOK